Το All-New 2020 Kia Sorento αποκάλυψε στο Design Sketches

0 Comments

Η KIA αποκάλυψε επίσημες εικόνες και λεπτομέρειες σχετικά με το SORENTO SUV της επόμενης γενιάς, το οποίο θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο της στο Motor Show της Γενεύης του Μαρτίου.
Το νέο Sorento θα είναι διαθέσιμο ως επτά θέσεις, καθιστώντας το ναυαρχικό SUV της Kia στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όταν κυκλοφορεί αργότερα φέτος, θα παραμείνει αντίπαλος για μοντέλα όπως το Hyundai Sante Fe, το Skoda Kodiaq και το Land Rover Discovery Sport.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα SUV και 4x4s προς πώληση τώρα
Αυτή η νεώτερη παρτίδα σκίτσων σχεδίασης συμπληρώνει τις μη διαχωρισμένες κατασκοπευτικές λήψεις που έχουμε ήδη δημοσιεύσει, αποκαλύπτοντας πλήρως τον ολοκαίνουργιο εξωτερικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου. Στο μπροστινό μέρος, το νέο Sorento διατηρεί το εμπορικό σήμα της μάσκας “Tiger Nose” της μάρκας, η οποία συνδυάζεται σε ένα νέο σύνολο προβολέων LED.
Ένα σύνολο κατακόρυφων πίσω φώτων, τα οποία υιοθετούνται από την αμερικανική αγορά Kia Telluride, μπορεί τώρα να βρεθεί στο πίσω μέρος μαζί με μια πολύ πιο απότομη γραμμή οροφής και επανασχεδιασμένη πίσω πόρτα.
Ο επανασχεδιασμός συνεχίζεται μέσα στο σημείο όπου η Kia θα προσπαθήσει να μετεγκαταστήσει το μεγαλύτερο SUV του ακόμα πιο ψηλά. Πρόσθετες λεπτομέρειες Chrome, πλαστικό επένδυση πιάνο-μαύρο, νέα δερμάτινη ταπετσαρία, φωτισμός περιβάλλοντος LED και νέο σύστημα ψυχαγωγίας οθόνης αφής 10,25 ιντσών θα εμφανιστούν στο νεοφερμένο.
Η KIA υπόσχεται επίσης νέα “προηγμένα συστήματα υποστήριξης σκαφών, συστήματα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας” για το Sorento.
31

Χάρη σε μια νέα πλατφόρμα, η Kia θα ενημερώσει επίσης την περιοχή κινητήρα του Sorento, προσθέτοντας για πρώτη φορά ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης. Το σύστημα πιθανότατα θα περιλαμβάνει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα που συνδυάζεται με έναν ηλεκτρικό κινητήρα και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Όπως και το εξερχόμενο μοντέλο, μια επιλογή ντίζελ θα είναι επίσης διαθέσιμη είτε με χειροκίνητο έξι ταχυτήτων είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων.
Τι κάνετε για το νέο Kia Sorento; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *