Η Porsche Cayenne Platinum Edition

0 Comments

Porsche αποκάλυψε εκδόσεις Platinum των μοντέλων Diesel V6 Cayenne και V6 Cayenne, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο για περιορισμένη περίοδο. Οι ειδικές εκδόσεις διαθέτουν ένα αποκλειστικό paintjob και μερικές από τις πιο απαιτούμενες επιλογές που έχουν τοποθετηθεί ως στάνταρ.
• Porsche Cayenne
Τα μοντέλα μπορούν να επισημανθούν αμέσως από τα συμβατικά Cayenne 4x4s από το αποκλειστικό Platinum Silver Metallic Paintjob. Οι εισροές αέρα στο μπροστινό μέρος, μαζί με τις λωρίδες του πλευρικού παραθύρου και την πίσω αεροτομή τελειώνουν επίσης σε ασήμι πλατίνας. Οι εξωτερικές αλλαγές στρογγυλοποιούνται με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στο εσωτερικό, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αποκλειστικά εσωτερικά τελειώματα δύο τόνων και συστήματα όπως το πάρκο βοηθώντας, το σύστημα διεύθυνσης Power Plus, οι αυτόματοι αντιαρματικοί καθρέφτες και το σύστημα διαχείρισης επικοινωνίας της Porsche είναι τώρα τοποθετημένα ως στάνταρ. Οι φρουροί εισόδου στις πόρτες είναι επίσης εξοπλισμένοι με πλάκα Platinum Edition.
Η έκδοση V6 Cayenne Platinum με βενζίνη είναι εξοπλισμένη με κινητήρα 396bhp 3,6 λίτρων, ικανός να επιστρέψει 28,5mpg και διατιμάται σε £ 49,017. Το πιο αποτελεσματικό μοντέλο ντίζελ τροφοδοτείται από έναν κινητήρα V6 Turbodiesel 242bhp 3,0 λίτρων, ικανό να επιστρέψει 39,2 mpg. Διατιμάται σε £ 49.584, καθιστώντας το ελαφρώς πιο ακριβό από το συμβατικό ντίζελ Cayenne κατά £ 2.194.
Διατίθεται για παραγγελία τώρα, οι πρώτες παραδόσεις και των δύο μοντέλων Cayenne Platinum Edition ξεκινούν τον Ιανουάριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *