Η δυσκολία με τον ορισμό ενός hypercar

0 Comments

Η λέξη «supercar» για πρώτη φορά πολύ χρησιμοποιήθηκε το 1920 σε μια διαφήμιση για την Ensign έξι (ένα υψηλής απόδοσης Bentley ταχύτητα έξι αντίπαλο) που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Times. Δεν ήταν μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1960, όταν το περιοδικό αυτοκινήτου Λ Ι Κ Setright χρησιμοποιείται ο όρος για να εξηγήσει τη Lamborghini Miura έκανε η δημοτικότητα λέξη αποκτούν. Έτσι τι είναι αυτό που κάνει ένα όχημα «σούπερ», καθώς όχι απλά ένα σπορ αυτοκίνητο;

Ενώ ο Σημαιοφόρος έξι μπορεί να έχουν φέρει το όνομα «supercar» πρώτη, ήταν η θεαματική Miura ότι πρώτη χρησιμοποιείται επίσημα την ονομασία. (Πηγή εικόνας: oppositelock.kinja.com & Wikipedia Commons)
Οι ορίζει Λεξικό της Οξφόρδης «supercar» ως σπορ αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων. έννοια Jeremy Clarkson είναι λίγο πολύ περισσότερο σε βάθος: «Supercars αναμένεται να τρέξει πάνω Arthur Scargill καθώς και στη συνέχεια να τρέξει πάνω του και πάλι για μεγάλο βαθμό. Έχουν αναπτυχθεί για να λιώσει πάγων, σκοτώνουν τους φτωχούς, δηλητήριο στον υδροφόρο ορίζοντα, την καταστροφή του στρώματος του όζοντος, αποδεκατίζουν μητρική άγρια ζώα, ανακατάληψη των Νήσων Φώκλαντ, καθώς και γυρίστε το σύνολο του τρίτου κόσμου σε ένα μεγάλο ακατοίκητο έρημο, όλα αυτά πριν τσακισμένοι όλα το λάδι στον κόσμο.»

Το μόνο που φλυαρώ σημαίνει ουσιαστικά ένα supercar χρειάζεται να τις επιδόσεις προσανατολισμό πάνω απ ‘όλα, αγνοώντας άλλα στοιχεία, όπως η άνεση ή τις εκπομπές.

αποσπάσματα Clarkson έχουν καταλήξει να είναι θρυλικό, αν μιλάει για την πολιτική, τη βιολογία ή τα αυτοκίνητα, είναι σχεδόν πάντα ιδιόμορφη, ακατάλληλη, καθώς και αστεία (Πηγή εικόνας: screenshot YouTube)
Κιβωτός του Ιωσήφ, του Ευρωπαϊκού συντάκτης στο Autoblog, αναφέρθηκε από πολύπλοκες ρητό, «Είναι ένα όχημα που είναι μεμονομένα επικεντρώνεται στην απόδοση σε σχέση με λίγο προς άλλα στοιχεία όπως η υποβολή ή κόστος. Δεν έχει απαίτηση να παράγεται από ένα εξωτικό αυτοκινητοβιομηχανία, ωστόσο τυπικά είναι. Είναι ομοίως δεν απαίτηση να είναι ένα δίθυρο coupe ή μετατρέψιμα, ωστόσο έχει την τάση να είναι.»

Ο αναπληρωτής συντάκτης στο Jalopnik, Travis Okulski σχολίασε, «πιστεύω ενός supercar ως μέγιστη απόδοση, στα μέσα του κινητήρα, υψηλής τεχνολογίας όχημα που είναι η υπέρτατη έκφραση της ήθος μιας μάρκας.»

Μεγαλώνοντας στη δεκαετία του 1990, αυτά ήταν τα supercars που λατρεύονται, καθώς και ότι οι διακοσμημένα τοίχους μας και αφίσες. Δεξιόστροφη από την κορυφή: η McLaren F1, F40 της Ferrari, Lamborghini Diablo, καθώς και XJ220 της Jaguar. (Πηγή εικόνας: McLaren χώρο Τύπου & Wikipeda Commons)
Για πολλά παιδιά οχημάτων, αριθμοί βοηθήσει σηματοδοτήσει τη διαφορά μεταξύ ενός σπορ αυτοκινήτου, καθώς και ένα supercar. Ένα supercar πρέπει να τσεκάρετε όλα τα συμμόρφωση με κουτιά:

Φθάσουν ταχύτητες άνω των 200 μίλι/ώρα (320kmph),

Μια 0-60mph (100kmph) χρόνος της κάτω των 4 δευτερολέπτων,

Έχετε δύο θέσεις,

Χειριστείτε σαν να είναι πάνω σε ράγες,

Διαθέτουν τα βλέμματα, καθώς και την ετικέτα του κόστους για να ταιριάζει,

Να αφίσα ή μια εικόνα της επιφάνειας εργασίας που αξίζει.

Αυτά είναι τα supercars της παρούσας που είναι drool-αξίζει καθώς τόσο γρήγορα όσο ένα ρόπαλο από την κόλαση. Δεξιόστροφη από την κορυφή: Η Lamborghini Ουρακάν, της Ferrari 488 GTB, η McLaren 675LT, καθώς και της Audi R8 V10 Plus. (Πηγή εικόνας: ιστοσελίδα τύπου Lamborghini, το site Τύπου McLaren, Audi χώρο Τύπου & Wikipedia Commons)
Ωστόσο, οι παραπάνω απαιτήσεις είναι ακόμα ασαφής. Η Porsche 911 Turbo, καθώς και η Jaguar F-Type επιλέξτε αυτά τα πλαίσια, ωστόσο πολλοί εραστές συμφωνούν ότι δεν είναι supercars. οχήματα, όπως της Porsche 918 Spyder, P1 της McLaren, καθώς και η Ferrari LaFerrari χαρακτηρίζονται ως supercars είναι όμως ονομαστεί ως hypercars επίσης. Έτσι, όταν η γραμμή μεταξύ supercar, καθώς και hypercar ψέμα;

Μερικοί δημοσιογράφοι αυτοκινήτων κάνουν τη διάκριση, δηλώνοντας ότι η crème de la crème στο line-up του κατασκευαστή μπορεί να σκεφτεί hypercars. Αυτά τα σχέδια συνήθως επαίρεται για την πιο πρόσφατη τεχνολογία, οι πιο τρελές ταχύτητες, τα πιο εξωτικά βλέμματα, καθώς είναι οι πιο δαπανηρές οχήματα στη γκάμα του κατασκευαστή. Clarkson να αθροίζει όταν για άλλη μια φορά σε τυπικό τρόπο του, «Hypercars γίνονται για να τραβήξει G-δυνάμεις, ενώ τα supercars έκανε να τραβήξει G-strings.»

Φέρουν την ένδειξη «hypercars», για τους κινητήρες τους δημιουργήσει περίπου 1000bhp, είναι γελοία ακριβό, καθώς έχουν έναν εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό παραγωγής. Δεξιόστροφη από την κορυφή: McLaren P1, Koenigsegg One: 1, η Ferrari LaFerrari, της Porsche 918 Spyder. (Πηγή εικόνας: τοποθεσία Τύπου της McLaren, το site Τύπου Koenigsegg, η Porsche χώρο Τύπου & Wikipedia Commons)
Η McLaren F1 είναι πιθανά για πρώτη hypercar του κόσμου. Ήταν ένα τεχνολογικό αριστούργημα στην εποχή του, καθώς ήταν ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ για τη μεγαλύτερη ταχύτητα επάνω για μια δεκαετία. Ωστόσο, οι αντίπαλοι του χρόνου σκεφτεί «απλή» supercars, ακόμα κι αν ήταν το αποκορύφωμα του καθενός από line-up του κατασκευαστή του οχήματος.

Εν κατακλείδι, συμφωνώ με τις σκέψεις Okulski επί του θέματος, «πιστεύω ότι Hypercar είναι ένας όρος μαλακίες που αποτελείται από τη στιγμή που είμαστε μέθοδο καλώντας καθώς και πολλά πράγματα supercars αυτές τις ημέρες, καθώς και όλοι ξαφνικά χρειάζεται ένα ακόμη λόγο να διαφοροποιήσει γνήσια supercars από σπορ αυτοκίνητα.»

Τα τελευταία χρόνια έχουν δει την ένταξη τόσων πολλών νέων οχημάτων υψηλών επιδόσεων που supercars κάνουν χτες φαίνονται αργή. Clockwose frOM The Top: Lykan Hypersport, Bugatti Veyron Πολύ αθλητισμός, Pagani Huayra, Lamborghini Reventon. (Εικόνα εικόνας: Lamborghini Press Site & Wikipedia Commons)
Για μια κάπως ξεπερασμένη, ωστόσο εξαιρετικά ενημερωτική ιστορία των supercars, επιθεωρεί το http://dailynewsdig.com/what-is-a-supercar-find-out-its-itrigins-and-more/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Random Posts

Fodbold Trøje

Fußball Trikot

Maillots Football

Fotbal Dresy

Camiseta Fútbol

Labdarúgás Mez

Maglia Calcio

Piłkarski Koszulka

Jalkapallo Paita

Voetbal T-Shirt

Fútbol México

Fotball Skjorter

Camisola Futebol

フットボールジャージー

ג'רזי כדורגל

Fußball Österreich

Futebol Brasil

Fotboll Tröja

Voetbal België

Fußball Schweiz