Το Audi Q2 SUV έδωσε το μικρό facelift για το 2020

0 Comments

Audi έχει αναθεωρήσει το μικρότερο SUV – το Q2 – για το 2020. Όταν η BMW X2 της μάρκας και η Mercedes GLA αντίπαλος πηγαίνει προς πώληση από τον Οκτώβριο, θα προσγειωθεί με αναθεωρημένο στυλ, ενημερώσεις στο Εσωτερική και νέα τεχνολογία εντός αυτοκινήτου και ασφάλειας.
Το Q2 πάντα έκοψε ένα αρκετά ξεχωριστό στυλ σε σύγκριση με το υπόλοιπο της περιοχής Audi και οι αλλαγές για το MD-Life Freshen δεν έχουν αλλάξει πολύ. Η μπροστινή μάσκα μονού πλαισίου έχει αναπτυχθεί ελαφρώς βαθύτερα και παίρνει μια λεπτή ερμηνεία του quattro-εμπνευσμένου τρίου των σχισμών στην κορυφή του. Η μάσκα κάθεται πάνω από ένα νέο προφυλακτήρα, ο οποίος, με την επένδυση S-Line και πάνω, παίρνει πολύ πιο γωνιακή εμφάνιση αέρα.

Νέα κριτική Audi A3 2020

Οι μονάδες προβολής παραμένουν το ίδιο σχήμα όπως πριν, αλλά όλα τα Q2s παίρνουν πλήρη τεχνολογία LED ως στάνταρ. Οι μονάδες LED Matrix και οι δείκτες κύλισης χρησιμοποιούνται στις κορυφαίες εκδόσεις.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Υπάρχει ένα νέο σχέδιο προφυλακτήρα στο πίσω μέρος, και πέντε νέα χρώματα βαφής για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένου του Lively Apple Green και Turbo Blue Shades. Όπως και πριν, το C-Pillar είναι διαθέσιμο σε αντίθεση με μαύρα, γκρι ή ασημένια τελειώματα ή σε χρώμα του σώματος.
Στο εσωτερικό του, ο σχεδιασμός του ταμπλό του Q2 μεταφέρεται από το προηγούμενο μοντέλο, μια ελαφρώς funked-up έκδοση της προηγούμενης γενιάς A3. Το περιβάλλον του αεραγωγού και ο επιλογέας ταχύτητας έχουν τροποποιηθεί και τα δύο, ενώ τα νέα υφάσματα χρησιμοποιούνται για να κόψουν τα πάνελ των θυρών. Όλα εκτός από τις βασικές παραλλαγές Q2 διαθέτουν τώρα την οθόνη ψηφιακού οδηγού 12,3 ιντσών, καθώς και μια οθόνη ψυχαγωγίας 8,3 ιντσών ως στάνταρ. Όπως και πριν, η οθόνη δεν διαθέτει λειτουργικότητα οθόνης αφής – ελέγχεται από έναν περιστροφικό επιλογέα.
19

Η συμβατότητα των εφαρμογών smartphone περιλαμβάνεται στις τρέχουσες ενημερώσεις, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να κλειδώσουν το αυτοκίνητο από οπουδήποτε ή να ελέγχουν τα επίπεδα καυσίμου εξ αποστάσεως με το τηλέφωνό τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *