Το Lexus UX Hybrid SUV ενημερώθηκε για το 2020

0 Comments

Αυτό είναι το νέο Lexus UX 250H, το οποίο έχει εξοπλιστεί με πρόσθετες επιλογές ασφαλείας και εσωτερικού σχεδιασμού.
Η ασύρματη συνδεσιμότητα smartphone με τη μορφή της Apple CarPlay και του Android Auto είναι τώρα στάνταρ σε όλη την περιοχή, ενώ ένα νέο Premium Pro Pack μπορεί να ειδοποιηθεί σε όλα τα διακοσμητικά.

Τα καλύτερα μικρά SUV και crossovers στην πώληση 2020

Αυτό βασίζεται στο προϋπάρχον πακέτο Premium Plus, προσθέτοντας τεχνολογία ασφαλείας, όπως παρακολούθηση τυφλών σημείων, προειδοποίηση οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας με αυτόματη πέδηση.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Επίσης προστίθενται προβολείς LED με προσαρμοστική λειτουργικότητα υψηλής δέσμης, οθόνη Head-Up, σύστημα ήχου Surround 13 ηχείων, ένα σύστημα ήχου Surround, ένα ρυθμιζόμενο τιμόνι και τα μπροστινά καθίσματα με οκτώ κατευθύνσεις. Η αμφίδρομη οσφυϊκή ρύθμιση είναι επίσης διαθέσιμη μόνο στο κάθισμα του οδηγού.
16
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Εν τω μεταξύ, μια νέα επιλογή εσωτερικού χρώματος κοβαλτίου που ενσωματώνει μαύρα και μπλε κομμάτια με αντίθεση με λευκό και μπλε το ταπετσαρία έχει προστεθεί στη λίστα επιλογών. Τα αυτοκίνητα χαμηλής απόστασης παίρνουν καθίσματα υφάσματος, ενώ τα αυτοκίνητα με τερματοφύλακα και τα άτομα με την επιλογή Premium Pro Plus κερδίζουν ένα ομαλό δερμάτινο φινίρισμα.
Ένα νέο εσωτερικό F White είναι αποκλειστικό για τα μοντέλα F Sport ή για εκείνα που είναι εξοπλισμένα με τα πακέτα Premium Plus ή Takumi. Αυτά παίρνουν μαύρο δέρμα στον πίνακα οργάνων, καθώς και λευκά δερμάτινα καθίσματα.
Αλλού, υπάρχει ένα νέο πακέτο Assist Driver Assist Lexus, το οποίο είναι μια επιλογή χωρίς κόστος για τα αυτοκίνητα Premium Plus Pack, ή μια επιλογή £ 745 στο Lesser Premium Pack. Προσθέτει την παρακολούθηση τυφλών σημείων, την τεχνολογία ειδοποίησης πίσω κυκλοφορίας και το σύστημα Sonar Sonar της Lexus.
Η σειρά κινητήρων παραμένει η ίδια, με όλα τα παραδείγματα του Ηνωμένου Βασιλείου του Lexus UX χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρικό κινητήρα 2,0 λίτρων που παράγει 176bhp επιστρέφει μεταξύ 46 και 53mpg.
Οι τιμές ξεκινούν από £ 29.905, με το υβριδικό SUV να παίρνει “δυναμικό” cruise control, μια κάμερα αντιστροφής, μια οθόνη επτά ιντσών και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών ως στάνταρ.
Τα μοντέλα F-Sport κοστίζουν από £ 33.905: η ανάρτηση και οι πίσω αποσβεστήρες συντονίζονται για επιπλέον απόδοση, ενώ οι τροχοί μεγαλώνουν σε μέγεθος 18 ίντσες. Προστίθενται ένα θερμαινόμενο τιμόνι και τα μπροστινά καθίσματα, καθώς και τέσσερις αισθητήρες στάθμευσης μπροστά και πίσω.
Το Top-Spec Takumi Trim διατιμάται από £ 40,105, κερδίζοντας την είσοδο χωρίς κλειδί, μια τροφοδοσία πίσω πόρτα και άλλα επιθυμητά χαρακτηριστικά. Όλα τα αυτοκίνητα παίρνουν ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT, αλλά οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του μπροστινού ή «e-τεσσάρων» όλων των τροχών.

Θα αγοράζατε το lexus ux; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *