Το πρώτο φορτηγό επίπεδης συσκευασίας στον κόσμο για να φέρει την κινητικότητα στις αναπτυσσόμενες χώρες

0 Comments

, φέρνοντας τα αυτοκίνητα σε αναπτυσσόμενα έθνη έρχεται με τα προβλήματά της, αλλά το βόδι, από τον παγκόσμιο αριθμό αυτοκινήτων (GVT) θα μπορούσε να είναι η λύση. Είναι ένα ανθεκτικό, πολλαπλάσιο φορτηγό, αρκετά ισχυρό για να αντιμετωπίσει τους χειρότερους δρόμους, αλλά χαμηλού κόστους και αρκετά εύκολο για να κατασκευαστεί και να διατηρηθεί από σχεδόν οποιονδήποτε.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το βόδι είναι το όραμα του Sir Torquil Norman, ο οποίος ίδρυσε το GVT πριν από πέντε χρόνια. Επιστρέφει στο έργο «Africar» της δεκαετίας του 1980, το οποίο έλαβε μηχανικά Citroen 2CV και ένα ανθεκτικό bodyshell κόντρα πλακέ, με στόχο να φέρει την κινητικότητα σε σοβαρά περιβάλλοντα στις αναπτυσσόμενες χώρες. Το OX πυροβολεί για τον ίδιο στόχο, αλλά το κάνει με πολύ διαφορετικό τρόπο.
• Τα καλύτερα 4x4s και off-roaders
Το βόδιρο απομακρύνεται αμέσως χάρη στην κατασκευή του «επίπεδου πακέτου». Αυτό επιτρέπει στο αυτοκίνητο να διπλώσει στον εαυτό του, δημιουργώντας ένα συμπαγές πακέτο που μπορεί να μεταφερθεί πολύ πιο εύκολα σε όλο τον κόσμο. Έξι αυτοκίνητα OX μπορούν να μεταφερθούν μέσα σε ένα ενιαίο δοχείο μεταφοράς, διατηρώντας το κόστος προς τα κάτω και στα δύο άκρα.
38

Δημιουργεί επίσης θέσεις εργασίας στη χώρα προορισμού, όπου οι τοπικές εταιρείες θα απασχολούνται για τη συναρμολόγηση και τη διατήρηση των τελικών οχημάτων. Ένα βόδι μπορεί να συγκεντρωθεί σε περίπου 12 ώρες από τρεις ειδικευμένους ανθρώπους.
Ο ολόκληρος σχεδιασμός του OX ταιριάζει στις χώρες όπου θα καταλήξει. Το αυτοκίνητο είναι δύο τροχούς, για απλότητες, αλλά πολλά από την εκκαθάριση του εδάφους, τα χοντρά ελαστικά και την ανεξάρτητη εγγύηση ανάρτησης μπορεί να συνεχίσει το πιο σκληρό έδαφος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Random Posts

Fodbold Trøje

Fußball Trikot

Maillots Football

Fotbal Dresy

Camiseta Fútbol

Labdarúgás Mez

Maglia Calcio

Piłkarski Koszulka

Jalkapallo Paita

Voetbal T-Shirt

Fútbol México

Fotball Skjorter

Camisola Futebol

フットボールジャージー

ג'רזי כדורגל

Fußball Österreich

Futebol Brasil

Fotboll Tröja

Voetbal België

Fußball Schweiz