Το Ford Halewood Factory για να καταλήξει να είναι εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας ηλεκτρικού οχήματος σε μετασχηματισμό £ 230 εκατ.

0 Comments

Η Ford αποκάλυψε ότι το εργοστάσιο Halewood στο Merseyside θα μετατραπεί σε μονάδα παραγωγής για ηλεκτρικούς κινητήρες, ως μέρος μιας επένδυσης £ 230 εκατ. Η εγκατάσταση υποστηρίζεται εν μέρει από την κυβέρνηση με το ταμείο μετασχηματισμού αυτοκινήτων.
Ο χώρος, ο οποίος αποτελεί επί του παρόντος εγκατάσταση παραγωγής για τις μεταδόσεις εσωτερικού κινητήρα καύσης, θα αναπτύξει μονάδες ηλεκτρικής ενέργειας για μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα Ford Traveler καθώς και βιομηχανικά οχήματα, προστατεύοντας περίπου 500 εργασίες για το άμεσο μέλλον.

Ford Mustang Mach-e vs Tesla Design 3

Η παραγωγή μονάδων ηλεκτρικής ενέργειας θα ξεκινήσει από το Halewood το 2024, καθώς και η Ford δηλώνει ότι ο χώρος θα είναι σε θέση να δημιουργήσει 250.000 ηλεκτρικούς κινητήρες ετησίως. Η Ford δηλώνει ότι επέλεξε τον ιστότοπο με βάση το υπάρχον ρεκόρ του εργοστασίου για υψηλής ποιότητας καθώς και την “ισχυρή βάση δεξιοτήτων” που ήδη στο εργατικό δυναμικό του Halewood.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Halewood θα καταλήξει να είναι το πρώτο εργοστάσιο Electric Vehicle Electric του Ford στην Ευρώπη. Η επιχείρηση έχει ήδη περιγράψει τα σχέδιά της για συναρμολόγηση EV που θα αρχίσει στο εργοστάσιο της Κολωνίας όπου είναι χτισμένο το Fiesta, το οποίο θα δει τα Fords χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα MEB της ομάδας Volkswagen, η πλατφόρμα MEB του ομίλου Roll από μια ανανεωμένη γραμμή παραγωγής από το 2023 και μετά.
“Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα, σηματοδοτώντας την πρώτη εσωτερική επένδυση της Ford σε όλα τα ηλεκτρικά οχήματα που παράγει στην Ευρώπη”, δήλωσε ο Stuard Rowley, πρόεδρος της Ford της Ευρώπης.
“Επίσης, θέλουμε να πούμε χάρη στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για την υποστήριξή της για αυτή τη σημαντική επένδυση στο Halewood, η οποία επιβεβαιώνει τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Ford στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και το καθορισμό μας ως κορυφαίο χρηματοδότη στην αγορά αυτοκινήτων αυτής της χώρας καθώς και στην τεχνολογική βάση”.
Ψάχνετε για ένα EV με μεγάλη απόσταση; Επιθεωρήστε τα δέκα πρώτα ηλεκτρικά οχήματα με τη μεγαλύτερη εμβέλεια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *