«Οι προβλέψεις για τις χειμερινές καιρικές συνθήκες δεν έχουν αποθαρρύνει καλά μετατραπέδες οδηγούς»

0 Comments

είναι οι καιρικές γυναίκες στο BBC σε κάτι; Για εβδομάδες έχουν χτυπήσει περίπου τις θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, το χιόνι και τις προδοτικές οδικές συνθήκες που απλά δεν έχω δει ή αισθάνθηκα.
Ήμουν εκεί έξω κρίνοντας δεκάδες παγκόσμιες αυτοκινητοβιομηχανίες της χρονιάς σε χιλιάδες μίλια των δρόμων του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, παρά τις κανονικές αρχές μου 7am και περιστασιακά τελειώματα αργά το βράδυ, δεν έπρεπε κάποτε να ξύνω τον πάγο από τα αλεξήνεμα μου. Τα ελαστικά μου δεν έχουν οδηγήσει σε ένα μίλι από χιόνι. Τα πάνελ οργάνων μου στο αυτοκίνητο δεν έχουν εμφανίσει τις θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Με άλλο τρόπο, δεν ήταν ένας κακός χειμώνας για αυτόν τον καλά μετατρέπονται πεζούς, ποδηλάτης και αυτοκινητιστής μεταξύ Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου. Και το ίδιο ισχύει και για δεκάδες εκατομμύρια άλλων.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα ελαστικά χειμώνα 2017/18
Γιατί λοιπόν οι σταθερές, σχεδόν υστερικές προειδοποιήσεις από τους εμπειρογνώμονες του BBC/Comedians που συνεχώς λένε στο έθνος τα αυτοκίνητά μας, τα ποδήλατα και τα παπούτσια περπατώ θερμοκρασίες; Κατά κύριο λόγο, είναι ανοησία.
Στην καλύτερη περίπτωση, οι καιρικές συνθήκες του BBC έχουν μεταμορφωθεί σε ελαφρούς διασκεδαστές που, ER, δεν είναι διασκεδαστικοί. Στη χειρότερη περίπτωση, υποβάλλονται σε ψεύτικα νέα.
Την περασμένη εβδομάδα άκουσα έναν παρουσιαστή Radio 5 Live να λέει στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι ήταν κρύο έξω (είναι χειμώνας, σύντροφος!) Και ότι το εσωτερικό του αυτοκινήτου του ήταν επενδυμένο σε πάγο που έπεσε πάνω του καθώς προσπάθησε να οδηγήσει. Πραγματικά? Έχω οδηγήσει στην Ισλανδία, τη Γροιλανδία, τη Βόρεια Σουηδία, την Αλάσκα, τη Βορειοανατολική Ασία, τη Ρωσία, τα βόρεια εδάφη του Καναδά και πολλές πόλεις ενός Elk μέσα στον Αρκτικό Κύκλο-και ποτέ δεν βίωσαν εσωτερικό πάγο. Ωστόσο, είμαστε υποδεικνυόμενοι να πιστεύουμε ότι ο τύπος από το Beeb το υπέστη στο ήπιο Μάντσεστερ.
Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας έχει μια φρικτή, αντιπαραγωγική ρουτίνα να λέει στους 45 εκατομμύρια αυτοκινητιστές της Βρετανίας ότι “εμείς” είμαστε για παγωμένες, χιονισμένες, υπο-μηδενικές θερμοκρασίες και ύπουλες οδικές συνθήκες όταν η συντριπτική πλειοψηφία μας δεν είναι. Αν δεν ταξιδεύετε, κάτω ή σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, οι εθνικές προβλέψεις και οι αναφορές και οι εκθέσεις είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Ένας αυτοκινητιστής, ας πούμε, ο Μπράιτον νοιάζεται για το χιόνι (δήθεν) στα Highlands της Σκωτίας, καθώς ο Highlander ενδιαφέρεται για τους ισχυρούς ανέμους στη νότια ακτή της Αγγλίας.

Ήρθε η ώρα για το BEEB και άλλοι να αποβάλλουν τις δαπανηρές, χρονοβόρες, τυπικά σαρωτικές, κυρίως άσχετες εθνικές καιρικές εκπομπές και να επικεντρωθούν σε πολύ πιο ακριβή, λιγότερο εντυπωσιακά, χωρίς κωμωδία τοπικά δελτία. Είμαι ο μόνος που υποπτεύεται ότι ο κανονικά αντι-αυτοκινητόδρομος κρατικός μας ραδιοτηλεοπτικός φορέας και η κυβέρνηση-Loathing Coverments που χρηματοδοτεί ότι προσπαθούν να τρομάξουν τους ανθρώπους από τους προδοτικούς, χιονισμένους, sub-μηδενικούς δρόμους που είναι οτιδήποτε άλλο παρά;
Διαβάστε τις κορυφαίες ιδέες μας για οδήγηση το χειμώνα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *