Τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό στη δημόσια δίκη του Ηνωμένου Βασιλείου για πρώτη φορά

0 Comments

η πρώτη δημόσια δίκη των αυτόνομων οχημάτων έχει αρχίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Milton Keynes, με τρία αυτο-οδήγησης «λοβούς» να λαμβάνουν πεζοδρομημένες περιοχές της πόλης.
Η δοκιμή αποτελεί μέρος ενός μακροπρόθεσμου στόχου για την απόκτηση αυτόνομων οχημάτων στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από τα αυτόνομα λοβό θα δώσουν στις διάφορες εταιρείες τεχνολογίας να κατανοήσουν μεγαλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αντιδρούν με τους πεζούς και άλλους χρήστες του δρόμου.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Αυτοκίνητα χωρίς οδηγό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Τα λοβό σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από την εταιρεία αυτοκινήτων RDM με βάση την Coventry, με αυτόνομα συστήματα ελέγχου που αναπτύχθηκαν από την Ομάδα Κινητών Ρομποτικών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό ραντάρ και κάμερες, τα λοβό θα διαπραγματευτούν επιλεγμένες περιοχές της πόλης χωρίς άμεση ανθρώπινη εισροή. Ο Milton Keynes επιλέχθηκε για τη δοκιμή λόγω των ευρύτερων πεζοδρομίων και του πιο ανεπτυγμένου δικτύου κύκλου που θα χρησιμοποιήσουν οι λοβοί.
“Οι πρώτες δημόσιες δοκιμές των οχημάτων χωρίς οδηγό στις πόλεις μας είναι μια πρωτοποριακή στιγμή”, δήλωσε ο Greg Clark, υπουργός Επιχειρήσεων και Ενέργειας της Βρετανίας. “Η παγκόσμια αγορά αυτόνομων οχημάτων παρουσιάζει τεράστιες ευκαιρίες για τις εταιρείες αυτοκινήτων και τεχνολογίας και την έρευνα που στηρίζει την τεχνολογία και το λογισμικό θα έχουν εφαρμογές πέρα ​​από τα αυτόνομα οχήματα”.
Τα ευρήματα από το έργο θα τροφοδοτηθούν επίσης στο μεγαλύτερο πρόγραμμα Autodrive του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο στη συνέχεια θα αναπτύξει ένα μεγαλύτερο σύνολο 40 αυτόνομων λοβών και οχημάτων στο Milton Keynes και το Coventry.
Θα θέλατε να δείτε αυτοκίνητα χωρίς οδηγό στο τοπικό κέντρο της πόλης σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Random Posts

Fodbold Trøje

Fußball Trikot

Maillots Football

Fotbal Dresy

Camiseta Fútbol

Labdarúgás Mez

Maglia Calcio

Piłkarski Koszulka

Jalkapallo Paita

Voetbal T-Shirt

Fútbol México

Fotball Skjorter

Camisola Futebol

フットボールジャージー

ג'רזי כדורגל

Fußball Österreich

Futebol Brasil

Fotboll Tröja

Voetbal België

Fußball Schweiz