Η ηλεκτροκίνητη Maseratis από το 2019 για να οδηγήσει το Plug-In Push

0 Comments

Fiat Chrysler [FCA] Ο CEO Sergio Marchionne έχει δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό μέλλον για το Maserati κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης κερδών με επενδυτές, εκθέτοντας όλα τα οχήματα που έγιναν κάτω από το Maserati Brand από Το 2019 και μετά θα ηλεκτριστεί με κάποιο τρόπο.
Είναι κάπως παρόμοιο με μια ρύθμιση που έθεσε η Volvo νωρίτερα αυτό το μήνα-ο Σουηδός κατασκευαστής έχει επίσης επαληθεύσει σχέδια για να προσφέρει μόνο υβριδικά καθώς και όλα τα ηλεκτρικά οχήματα από το 2019 και μετά, με πέντε νέα ηλεκτρικά οχήματα που οργανώνονται από το 2025.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Μπορεί να μπορείτε να κάνετε online με ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Τα πλεονεκτήματα καθώς και τα μειονεκτήματα εξήγησαν
Κατά τη διάρκεια της κλήσης σεμιναρίου, ο Marchionne κάλεσε την ηλεκτροκίνηση “ένα αναπόσπαστο μέρος της προόδου της ομάδας [Fiat Chrysler]” προσθέτοντας ότι “εμείς [FCA] διστάζουμε να δεχτούμε αυτή τη λεωφόρο μέχρι να δούμε σαφέστερο το μονοπάτι προς τα εμπρός”.
Η Fiat Chrysler ήταν υποτονική για να δεχτεί ηλεκτροκίνηση σε σύγκριση με άλλες μεγάλες ομάδες κατασκευής εξαιτίας της ανισορροπίας της ζήτησης καθώς και του κόστους προόδου. Το 2014, η Marchionne πήγε ακόμη και μέχρι να πει στους πελάτες να μην αγοράσουν το Electric Fiat 500E, καθώς κάθε όχημα έχασε την επιχείρηση περίπου £ 8.300.
Ο διευθυντής της FCA δήλωσε στους επενδυτές καθώς και στους δημοσιογράφους που ακούν ότι η ομάδα θα ξεκινήσει με ένα προκαταρκτικό σχέδιο ηλεκτροδότησης που θα ολοκληρωθεί το 2022, οπότε περισσότερο από το ήμισυ του στόλου της FCA θα ηλεκτροποιηθεί με κάποια μέθοδο με τον Maserati “ειδικότερα” η αλλαγή.
“Όταν το [Maserati] ολοκληρώνει την πρόοδο των επόμενων δύο μοντέλων του, θα αλλάξει αποτελεσματικά όλο το χαρτοφυλάκιό της στην ηλεκτροκίνηση”, δήλωσε ο Marchionne.
“Καθώς τα προϊόντα αυτά προέρχονται από την ανανέωση του 2019, θα αρχίσουν να εισάγουν οχήματα τα οποία είναι ηλεκτρικά και τα οποία ενσωματώνουν, νομίζω, τι θα σκεφτούμε να καθορίσουμε την τεχνολογία τέχνης”.
Ένα από αυτά τα πρώτα ηλεκτροκίνητα οχήματα για να εμφανιστεί κάτω από το εμπορικό σήμα Maserati μπορεί να είναι το Alfieri. Αποκαλύφθηκε στον τύπο IDEA στο The Motor Show της Γενεύης το 2014, ο Marchionne εκτέθηκε σε συνέντευξή του πέρυσι, ώστε να εμφανιστεί με ηλεκτροκίνητο κινητήρα για πολύ καιρό μετά το 2019.
Η FCA σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια ημέρα χρηματοδότησης στις αρχές του 2018 για να περιγράψει τα μελλοντικά σχέδια προϊόντων, οπότε θα πρέπει να λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες τότε. Ο Marchionne δεν θα δει την πενταετή ηλεκτρική ώθηση, καθώς έχει επαληθεύσει τα σχέδια να συνταξιοδοτηθεί το 2019.

Είναι τώρα η ώρα για την FCA να προχωρήσει με ηλεκτροκίνηση; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Random Posts

Fodbold Trøje

Fußball Trikot

Maillots Football

Fotbal Dresy

Camiseta Fútbol

Labdarúgás Mez

Maglia Calcio

Piłkarski Koszulka

Jalkapallo Paita

Voetbal T-Shirt

Fútbol México

Fotball Skjorter

Camisola Futebol

フットボールジャージー

ג'רזי כדורגל

Fußball Österreich

Futebol Brasil

Fotboll Tröja

Voetbal België

Fußball Schweiz