“Θα μπορούσε να είναι αυτό το έτος αυτοκινήτων και αντιπροσώπων φορτηγών που τελικά θα πάρουν την πράξη τους μαζί;”

0 Comments

Χρησιμοποίησα για να πιστεύω ότι ήταν μόνο εγώ. Πρακτικά κάθε φορά που έχω έναν λόγο να σηκώσω το τηλέφωνο καθώς και να καλέσω κάτι με το αυτοκίνητό μου, θα καταλήξω να απογοητευθώ. Το παρελθόν έτος δεν ήταν διαφορετικό.
Έχουμε δύο αυτοκίνητα και φορτηγά στο σπίτι μας που είμαι υπεύθυνος για: συντήρηση, ασφαλιστική κάλυψη καθώς και (για κάποιο ασυνήθιστο λόγο) που τροφοδοτείται επίσης. Όπως και το 2016 είχαμε προβλήματα με μερικούς αντιπάλους αυτοκινήτων και φορτηγών, και οι δύο ήταν τόσο έντονα να τηλεφωνήσουν πίσω μου, ώστε να μπορέσω να κλείσω μια υπηρεσία.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Δυστυχώς, φαίνεται ότι δεν είναι μόνο εγώ, ωστόσο, τόσο πολύ συχνά και εσείς. Οι πιο τυπικές λαβές, σύμφωνα με τις πολυάριθμες χιλιάδες που συμμετέχουν στην Έρευνα Πλήρης Ικανοποίηση του πελάτη Chauffeur Power, είναι η έλλειψη αντίδρασης στις τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς και να μην συζητάμε σωστά ποια ζητήματα είναι, αλλά εξακολουθούν να χρεώνουν γι ‘αυτούς.
Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και φορτηγών μας λένε συνήθως ακριβώς πώς βάζουν νέα προγράμματα σε τοποθεσία για να ενισχύσουν τα πράγματα, αλλά συχνά υπάρχει μια αποσύνδεση μεταξύ των παραγωγών καθώς και των αντιπροσώπων τους. Μερικοί το παίρνουν καλύτερα καθώς και βελτιώνοντας, ωστόσο, όπως και πολλοί άλλοι (συχνά εκείνοι που τα αμοιβότερα τα περισσότερα) είναι μέθοδος από το ρυθμό.
• Τα καλύτερα αυτοκίνητα και οι αντιπροσωπείες φορτηγών 2016
Αναφέρετε πίσω σε εμάς τις εμπειρίες σας με τα αυτοκίνητά σας και τα φορτηγά σας, καθώς και τις αντιπροσωπείες σας μέσω της εξουσίας σκαφών για τα τελευταία 15 χρόνια – καθώς και προοδευτικά οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και φορτηγών έχουν ακούσει, χρησιμοποιώντας τα σχόλιά σας για να δοκιμάσετε επίσης ως ενισχύουν τα πράγματα.
Φέτος, κάναμε κάποιες τεράστιες τροποποιήσεις στην εξουσία Chauffeur – ακριβώς όπως τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που αγοράζουμε καθώς και η μέθοδος που τους αγοράζουμε μεταβάλλονται γρήγορα.
Ωστόσο, εξακολουθεί να εξαρτάται από εσάς να καταλάβουμε τι πιστεύετε καθώς και η έρευνα του 2017 μόλις έγινε ζωντανή, οπότε πάρτε την έρευνα για να μας πείτε τι σας αρέσει καθώς και αυτό που αποτρέπετε τα αυτοκίνητα και το φορτηγό σας καθώς και το δικό σας έμπορος. Ας ελπίσουμε ότι το 2017 θα είναι η αρχή μιας πραγματικής εστίασης από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και φορτηγών για τη βελτίωση της υπηρεσίας τους σε εσάς – θα σας πούμε ποιος το παίρνει καλύτερα την άνοιξη.
Έχετε οποιοδήποτε είδος λαβών για τον αντιπρόσωπό σας; Εξαγάγετε τον ερεθισμό σας στα σχόλια ή πάρτε την έρευνα εξουσίας για τον οδηγό εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *