Η Jaguar Land Rover υπόσχεται προσβλητικό προϊόν

0 Comments

Jaguar Land Rover θα ξεκινήσει ένα αυτοκίνητο κάθε έξι μήνες για το «προβλέψιμο μέλλον», σύμφωνα με τον διευθυντή της ομάδας μηχανικών, Wolfgang Ziebart.
Μιλώντας στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ο Δρ Ziebart εξήγησε ότι η ανάπτυξη του μοντέλου είχε κλιμακωθεί τα τελευταία χρόνια και ότι τα νέα αυτοκίνητα δεν θα ήταν απλώς διαφορετικές εκδόσεις των υφιστάμενων μοντέλων.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

“Επιταχύνουμε ουσιαστικά το ρυθμό ανάπτυξης προϊόντων. Στο παρελθόν, κάθε δεύτερο ή τρίτο έτος είχαμε ένα γενικά νέο όχημα, τώρα έχουμε ενισχυθεί σε ένα αυτοκίνητο ετησίως, στο μέλλον θα έχουμε κάθε έξι μήνες την εισαγωγή ενός νέου, όχι ενός παραγώγου, αλλά ενός βασικού οχήματος, ” αυτός εξήγησε.
Και φαίνεται ότι δεν υπάρχει χρονικό όριο για το πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτό. “Θα συνεχιστεί για το προβλέψιμο μέλλον. Έτσι, αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για την Jaguar Land Rover “, πρόσθεσε.
Αυτό θα συνδέσει με την επόμενη ομάδα αυτοκινήτων που θα ξεκινήσουν. Το πρώτο μέρος αυτής της επίθεσης θα είναι το νέο σαλόνι, το XE, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2015, ακολουθούμενο από τη νέα οικογένεια Discovery.
Ο Ziebart συνέχισε να υπερβαίνει τις μελλοντικές τεχνολογίες ασφαλείας και φαίνεται ότι ο κατασκευαστής είναι πρόθυμος να απομακρυνθεί από την αυτόνομη οδήγηση, παρόλο που οι αντίπαλοι όπως η Mercedes συνεχίζουν να την ακολουθούν.
Συζητώντας τη μελλοντική τεχνολογία ασφαλείας, ο Ziebart εξήγησε ότι οι αισθητήρες επικοινωνίας και ασφάλειας αυτοκινήτου σε αυτοκίνητο ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ελαχιστοποιηθούν οι θάνατοι του δρόμου στο μηδέν.
“Το buzzword για αυτό είναι το αυτοκίνητο χωρίς οδηγό. Δεν είναι η πρόθεσή μας να απαλλαγούμε από τον οδηγό », είπε. “Αλλά αυτό που βλέπουμε είναι ότι το 99 % των ατυχημάτων προκαλείται από ανθρώπινα σφάλματα, οπότε αν υποστηρίζετε τον οδηγό, αντί να τον αντικαταστήσετε, μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά τα σφάλματα που προκαλούνται από τον οδηγό.
“Υπάρχει μια ισχυρή προσπάθεια για την τυποποίηση της επικοινωνίας αυτοκινήτου σε αυτοκίνητο, αλλά εδώ και πολύ καιρό θα προχωρήσουμε μέχρι να έχει κάθε αυτοκίνητο”, δήλωσε ο Ziebart. “Εφόσον δεν υπάρχει επικίνδυνη αλληλεπίδραση και μπορείτε να διαχειριστείτε ένα αυτοκίνητο , αυτά τα συστήματα δεν θα παρεμβαίνουν. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *