Τα αυτοκίνητα με τις καλύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο 2017

0 Comments

Η Εταιρεία Μοτινών Παραγωγών, καθώς και οι έμποροι επιβεβαίωσαν τα καλύτερα αυτοκίνητα του Ηνωμένου Βασιλείου για το 2017 με την κυκλοφορία νέων στοιχείων καταχώρισης οχημάτων για το έτος.
Οι συνολικές πωλήσεις οχημάτων μειώθηκαν κατά 5,7 % στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ετήσια βάση το 2017, ωστόσο, ενώ η βιομηχανία μειώθηκε για τον ένατο συνεχόμενο μήνα τον Δεκέμβριο του 2017 εξακολουθούσε να είναι το τρίτο πιο σημαντικό σε μια δεκαετία με 2.540.617 αυτοκίνητα που έχουν καταχωρηθεί.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Το Ηνωμένο Βασίλειο σχεδιάζει βενζίνη καθώς και απαγόρευση πωλήσεων ντίζελ μέχρι το 2040
Το μέγεθος της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θα είναι κάπως ασημένια επένδυση για τη βιομηχανία, η οποία υπέστη ένα ταραχώδες έτος χάρη σε έναν αριθμό παραγόντων που συμβάλλουν.
12

Η πολιτική αβεβαιότητα – κυρίως με τη μορφή της Brexit καθώς και των γενικών εκλογών του Snap τον Μάιο – έχει συχνά αναφερθεί από τους παραγωγούς καθώς και από τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας ως κινητήρια δύναμη πίσω από την πτώση των πωλήσεων. Θεωρείται ότι η αναταραχή είχε αρνητικό αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών με το χτύπημα του επιπτώσεις να είναι φθινόπωρο στον αριθμό των αγορασμένων αυτοκινήτων που αγοράστηκαν.
Σύμφωνα με την έρευνα, ο κίνδυνος εγκατάλειψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς εμπορική σύμβαση θα μπορούσε να προσθέσει £ 2.300 στην τιμή των αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το κόστος των γερμανικών αυτοκινήτων στη Βρετανία μπορεί να αυξηθεί κατά 10 % σύμφωνα με τους κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *