Οι ενημερώσεις για το Toyota RAV4 Προσθέστε νέο σύνολο ασφαλείας

0 Comments

Το Toyota RAV4 έχει ενημερωθεί για το 2017, με το πακέτο Sensection Pack Now Basic σε όλους, ωστόσο το ενεργό μοντέλο εισόδου. Οι αγοραστές μπορούν να το επιλέξουν ως επιλογή £ 1.060 σε αυτό το αυτοκίνητο. Το πακέτο περιλαμβάνει αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης, προσαρμοστικό κρουαζιερόπλοιο, Lane Keep Assist, υψηλές δοκούς αυτοκινήτων καθώς και αναγνώριση ένδειξης δρόμου.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Όλα τα οχήματα, εκτός από το ενεργό σχεδιασμό £ 23.755, παίρνουν επίσης το Sat-Nav καθώς και τις εντελώς δωρεάν ενημερώσεις χάρτη, ενώ τα οχήματα Top-Spec λαμβάνουν επίσης την αναγνώριση φωνής καθώς και τις λειτουργίες 3D χαρτογράφησης για το σύστημά τους.
• Τα καλύτερα SUVs για αγορά τώρα
Υπάρχει φωτισμός περιβάλλοντος καθώς και αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων για την έκδοση της εταιρείας, την Edition Plus καθώς και τα μοντέλα εικονιδίων, ενώ το Black Rooflining καθώς και ένα κάθισμα μνήμης είναι τοποθετημένο σε σχέδια Excel τώρα, κοστίζοντας από £ 29.850. Αυτή η έκδοση μπορεί τώρα να αγοραστεί με ένα πακέτο premium £ 1.195, το οποίο προσθέτει μια τροφοδοσία με έναν αισθητήρα κάτω από τον προφυλακτήρα, εκτός από μια ηλιοροφή, μια οθόνη τυφλής περιοχής καθώς και πίσω ειδοποίηση κυκλοφορίας στο διαδίκτυο.
Τα οχήματα Business Edition Plus προσφέρονται τώρα με τον κινητήρα D-4D των 2.0 λίτρων, καθώς και με το μπροστινό τροχό, ο οποίος δεν προσφέρθηκε πριν από τις τιμές από £ 26.980.
Τα νέα εξωτερικά χρώματα, που ονομάζονται ασημένια λεπίδα καθώς και Phantom Blue προσφέρονται για το ενημερωμένο RAV4, καθώς και σε εικονίδια καθώς και οχήματα excel μπορείτε Ασημί για £ 1.090.
Είστε οπαδός του Toyota RAV4; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *